Головна » Архів матеріалів

9 листопада 2017 року комунальний заклад «Луганський обласний ліцей-інтернат фізичної культури і спорту» приєднався до ХVII Всеукраїнського радіодиктанту Національної єдності.

Традиційно акцію організовує Українське радіо. Утім, цього року вона об’єднує не лише шанувальників української мови, але й усі філії Національної суспільної телерадіокомпанії України.

Мета заходу це не перевірка знань і не хизування здобутим високим балом чи отриманим подарунком. Важлива солідарність з усіма, хто любить і шанує рідне слово, хто хоче, щоб українці говорили українською мовою і зберегли її для нащадків, бо головна мета акції - не перевірка на грамотність, а єднання.

Деві ... Читати далі »

Переглядів: 592 | Додав: evgenijtihonov2016 | Дата: 20.11.2017 | Коментарі (0)

Як відомо, до 2014 року у Луганській області функціонувало лише одне вище училище фізичної культури. З початком АТО училище, нажаль, залишилося на непідконтрольній Україні території. Обдаровані діти та молодь закладу залишилися без можливості продовжувати спортивну підготовку з метою досягнення високих результатів у обраних ними видах спорту.
У зв’язку з вище зазначеним, у липні 2016 року завдяки Луганській обласній адміністрації в місті Кремінна Луганської області був створений комунальний заклад «Луганський обласний ліцей-інтернат фізичної культури і спорту». Обласна влада подарувала обдарованим дітям з Луганська та зі всіх куточків Луганської області можливість тренуватися, навчатися в сприятливих умовах і прославляти своїми перемогами у майбутньому область і Україну.
І вже після того як ... Читати далі »

Переглядів: 728 | Додав: evgenijtihonov2016 | Дата: 01.06.2017 | Коментарі (0)

18-19 травня 2017 року в м. Кремінна відбулись фінальні обласні змагання Всеукраїнського турніру серед школярів на призи клубу «Шкіряний м’яч» у віковій категорії U-14 (2003 р.н.). Обласні змагання проводяться з метою підвищення масовості дитячо-юнацького футболу в області, поліпшення організації фізкультурно-оздоровчої й виховної роботи в загальноосвітніх школах і за місцем проживання, зміцнення здоров’я дітей та підлітків, залучення їх до регулярних занять футболом, виявлення здібних футболістів, популяризації та розвитку футболу
У фінальних змаганнях взяли участь 4 команди - переможці зональних змагань. Місця розподілилися наступним чином: 4 м – команда Новоайдарського району, 3 м – команда Новопсковського району. За І та ІІ місце змагалися учні Северодонецького колегіуму та обласного ліцею-інтернату фізичної культури і спорту м. Кремінна. Не програвши жодного матча І місце виборола команда обласного ліцею-ін ... Читати далі »

Переглядів: 749 | Додав: evgenijtihonov2016 | Дата: 19.05.2017 | Коментарі (0)

12-13 травня 2017 року у м. Кремінна на стадіоні КУ ЛОФЦ "Олімп" відбувався Відкритий Кубок Луганської області, чемпіонат області серед юніорів з легкої атлетики та XIX відкриті обласні змагання на призи учасників Олімпійських ігор.

Попри дощову погоду вихованці КЗ "ЛОЛІФКС" завоювали 11 медалей. Ліцей-інтернат виховав 4 чемпіонів області і 7 призерів змагань! Як підсумок 7 учнів  увійшли до складу команди Луганської області  та мають змогу удосконалити свою спортивну майстерність на командному  чемпіонаті України з легкої атлетики серед юнаків 2000 р.н. та молодше у Кропивницькому.

Вітання тренерам відділення легкої атлетики!


... Читати далі »

Переглядів: 571 | Додав: evgenijtihonov2016 | Дата: 19.05.2017 | Коментарі (0)

Всесвітній день вишиванки — міжнародне свято, яке покликане зберегти споконвічні народні традиції створення та носіння етнічного вишитого українського одягу. Свято є самобутнім і самодостатнім, не прив'язане до жодного державного чи релігійного. У цей день кожен охочий може долучитись до свята, одягнувши вишиванку на роботу, до університету, школи чи садочка. Вишиванка вважається оберегом від усього лихого, що може статися в людському житті. Вона є символом краси та міцного здоров’я, а також щасливої долі. Так сталось, що в Україні вишиванка теж символізує і родинну пам’ять, і вірність , і любов у сім’ї.

За останні кілька років популярність вишиванок значно зр ... Читати далі »

Переглядів: 806 | Додав: evgenijtihonov2016 | Дата: 18.05.2017 | Коментарі (0)

13 травня, у місті Сєвєродонецьку у доброзичливій атмосфері залу важкої атлетики КДЮСШ №2 Сєвєродонецької міської ради відбувся відкритий чемпіонат Луганскої області з важкої атлетики серед юнвків та дівчат до 17 років, 1999 рік та старше. Неймовірні емоції, неймовірні зусилля, неймовірні кілограми! Юних важкоатлетів приголомшили виступи досвідчених спорсменів, які демонстрували шалені результати! Вихованці ЛОЛІФКС зарядилися цією спортивною енергетикою і показали такі результати: 17 медалей, з них 12 - золотих нагород, 5 - срібних. 
В командному заліку серед дівчат до 17 років: 
1 місце – Кремінна
2 місце – Петропавлівка
В командному заліку серед юнаків до 17 років: 
1 місце - Кремінна
2 місце – Петропавлівка
3 місце – Новопсков
В командному заліку серед дорослих (чоловіки): 
1 місце – Сєвєродонецк
2 місце – Петропавлівка

... Читати далі »
Переглядів: 535 | Додав: evgenijtihonov2016 | Дата: 16.05.2017 | Коментарі (0)

В м. Славутич Київської області з 19 по 23 квітня проходив Чемпіонат України серед юнаків і дівчат до 13 та 15 років, та Всеукраїнський турнір пам'яті героїв Чорнобиля 2017. В змаганнях взяли учать 364 спортсмена з усіх регіонів України.

Учниця 8 класу ліцею-інтернату Наумчук Юлія (вагова категорія до 69 кг) стала абсолютною чемпіонкою України  з сумою двоборства 116 кг (55 + 61).Вітаємо Юлію та тренера Селіванова К.О.!

Протоколи змагань за посиланням

Переглядів: 500 | Додав: evgenijtihonov2016 | Дата: 03.05.2017 | Коментарі (0)

Президент Петро Порошенко під час робочої поїздки на Луганщину взяв участь в урочистому відкритті обласного фізкультурного центру «Олімп», де тренуються українські олімпійці та паралімпійці , а також учні спортліцею. Глава держави оглянув новозбудований плавальний басейн та зал важкої атлетики, а також поспілкувався зі спортсменами. Президент наголосив на важливості відродження життя на Донбасі. «Дуже важливо, щоб вся країна бачила, як відроджується Луганщина. Ми займаємось не лише посиленням обороноздатності, але і створюємо умови для нормального життя. Це є пріоритетом української влади», - зазначив Петро Порошенко. Президент підкреслив, що держава робить все можливе для підтримки спортсменів, в тому числі тих, хто вимушений був виїхати з окупованих територій. Спорт &ndash ... Читати далі »

Переглядів: 485 | Додав: evgenijtihonov2016 | Дата: 18.04.2017 | Коментарі (0)

Настав час підвести підсумки Чемпіонату України серед юніорів до 20 років та Всеукраїнського відкритого турніру пам'яті дворозового олімпійського чемпіона Л.Жаботинського. У ваговій категорії 69 кг Луганську область представляв вихованець Луганського обласного ліцею-інтернату Шкурський Олексій, який став срібним призером цих змагань з сумою двоборства 277 кг (ривок 120 кг, поштовх 157 кг)!Вітаємо Олексія та його тренера Селіванова К.О. з черговою перемогою! 

Протоколи за посиланням

Трансляція за посиланням

Переглядів: 445 | Додав: evgenijtihonov2016 | Дата: 25.03.2017 | Коментарі (0)

На вихідних, а саме 11 березня 2017 року, у м.Старобільськ відбувся Чемпіонат Луганської області серед юнаків (2000-20001 р.н.) та серед юніорів (1997-1999 р.н.)з боротьби греко-римської. 
Вітаємо Калашникова С., Ляхова Б., Первомайського М., Мальцева С., Корєєва Д. (тренер Коротких С.О.), які стали абсолютними чемпіонами Луганської області у відповідних вагових та вікових категоріях! Та Байрамова Н., який виборов звання срібного призера вищевказаних змагань!

Деталі 

Переглядів: 393 | Додав: evgenijtihonov2016 | Дата: 13.03.2017 | Коментарі (0)

« 1 2 3 4 »